Proaktiv presserådgiver til medieafdelingen i Venstre

Har du altid drømt om et arbejde på et slot i magtens maskinrum, vil du gerne have søde og sjove kollegaer, har du fingeren på pulsen i mediebilledet, interesserer du dig for dansk politik, og har du lyst til at bruge dit arbejdsliv på at rådgive politikere om presse og kommunikation.

Hvis svaret er ja, så er du måske rådgiveren, som vi i Venstres presseteam leder efter.

Du vil indgå i vores presse- og medieafdeling, der i alt består af ti personer, der har det enormt sjovt sammen. Selvom hverdagen til tider kan være hektisk, så husker vi det gode kollegaskab, og vi hjælper hinanden, når bølgerne går højt. 

Du vil som medarbejder i presseafdelingen blive nærmeste rådgiver for en håndfuld folketingsmedlemmer, for hvem du vil få stor betydning. Dine primære arbejdsopgaver vil være at rådgive og bistå politikerne i brugen af sociale medier samt planlægge presse og kommunikation.

Men der er ikke to dage, der er ens, og vi laver også meget mere end det.

Vi leder derfor efter en person, der også kan skrive det knivskarpe tweet, der i et stort Excel-ark kan finde den gode avisforside, og som der kan tilrettelægge en landsdækkende turné for tre partiledere.

I afdelingen bestræber vi os på at arbejde strategisk med vores kommunikation, og vi søger derfor en medarbejder, der – udover at kunne tænke og handle hurtigt – også kan udarbejde og eksekvere en langsigtet kommunikationsstrategi.

Vores medieafdelingen indgår i et større politisk sekretariat, som vi har et tæt samarbejde med. Det gælder både, når der skal skrives nyhedsbreve, når vi skal udvikle politik, komme med store meldinger, og når der skal planlægges fredagsbar og store politiske udspil.

 

Hvad vi søger:

Vi forventer, du enten har en relevant uddannelse eller har konkret erfaring fra et lignende job. 

I din ansøgning må du meget gerne komme med konkrete eksempler på:

• Hvem du er som menneske, kollega og medarbejder
• Hvad der giver dig energi i dit arbejde
• Hvilke særlige kompetencer, du medbringer 
• Hvordan du i dit arbejdsliv håndterer tempo- og fokusskift 
• Dit engagement i og forståelse af samfundsforhold, nyheder og medier
 

Arbejdspladsen: 

Arbejdspladsen er på Christiansborg, hvor vi har dejlige, lyse lokaler med en smuk udsigt over København. Der er på Christiansborg indtil flere gode kantiner, og der er derudover et lille, velassorteret fitnesscenter på arbejdspladsen.

Vi ser frem til at høre fra dig og lære dig bedre at kende!

Ansøg
Frist:
Kontaktperson:
Hans Skovgaard Andersen Mediechef +4561624745
Jobområde: Presse og medier
Stillingstype: Fuldtid
Lokation: Christiansborg
VENSTRES LANDSORGANISATION
Søllerødvej 30, 2840 Holte
CVR: 17491814
E-mail: venstre@venstre.dk
VENSTRES FOLKETINGSGRUPPE
Søllerødvej 30, 2840 Holte
CVR: 59909711
E-mail: venstre@venstre.dk